20 d’oct. 2011

TAULA DE LLUM I PRIMERA VISITA A LA BIBLIOTECA!

Dimarts vam anar a la classe d’experimentacions i allà ens vam trobar amb la taula de llum! Va ser una gran sorpresa per molts infants, ja que era un element nou que alguns d'ells no coneixien encara.
A la taula vam trobar diferents elements per manipular i observar amb la llum: fulles seques que vam recollir aquests dies, papers de diferents colors de la tardor: groc, taronja, verd, marró...
Com podeu veure s’ho van passar d’allò més bé!























Finalment, aquesta setmana us volem explicar que ja hem començat a anar a la biblioteca de Vilanova!! Us recordem que anirem cada dimecres en petits grups de 5 nens aproximadament.
Per ser el primer dia ha anat força bé. Algunes mares ens han acompanyat (moltísimes gràcies per venir!!!) i quan hem arribat a la Biblioteca ens hem trobat amb la mare de la Georgina, ja que treballa allà! Ha sigut molt comprensiva amb nosaltres ja que al principi hem fet una mica de xivarri!
Hem mirat contes i hem pintat a uns fulls amb colors! S’ho han passat molt bé, i ha sigut una experiència molt bona per als infants!


























Fins la pròxima setmana i animeu-vos a fer comentaris sobre les activitats!

Gràcies per tot,

Laura i Tatiana

3 comentaris:

Laura ha dit...

Cada dia les coses van millor, els nens i nenes estan molt bé, contents i molt ben adaptats, tant a l'escola, com amb les mestres i amb tots els infants.
Ja sóm una gran familia!
Estem contentíssimes!!!

Azucena Linares Gómez ha dit...

Noies quina biblioteca tant "xula" que teniu a Vilanova!!!!! I quina sort de tenir tantes famílies que us volen acompanyar!!!!

cristina ha dit...

Genial el treball amb la taula de la llum!Quines cares d'entusiasme i curiositat.És fantàstic!