24 de maig 2012

PREPAREM EL JARDÍ!!

Hola famílies!!


Divendres passat vam fer la festa del jardí i l'hort i va ser tot un èxit!! Van venir moltes famílies i totes estaven molt participatives i animades per transformar el jardí de la nostra escola!

Vam començar amb un berenar aportat per l'AMPA (croissants, magdalenes, sucs,...) per agafar forces, teníem molta feina per davant.

De seguida ens vam organitzar, mentre un grup es va posar a plantar les heures per tot el jardí, un altre trasplantava les flors a les jardineres i el darrer grup començava a preparar l'hort sembrant les llavors i el planter!!

Us deixem unes quantes imatges on es veu tota la feina que vam fer i tot el que vam gaudir mentre la fèiem!!



Moltes gràcies per la vostra participació, entre tots vam passar una molt bona estona!!

Un petó enorme!!

4 comentaris:

Toñi ha dit...

Llàstima no poder participar! Quina feinada! Quan creixin les heures el pati/jardí quedarà preciós. Felicitats per la iniciativa!
Gràcies a tots per posar guapa l'escola.

Anònim ha dit...

Ei!Ara pensava que plantar un cirerer podria ser també molt atractiu per als vailets. Ara comencen a pintar-se de vermell les cireres, es podria fer la recollida i el millor de tot... menjar-les, vigilant molt amb el pinyol! No sé, se m'acaba d'ocòrrer, pel proper curs potser.

Azucena Linares Gómez ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Azucena Linares Gómez ha dit...

Famílies esteu deixant l'escola súper bonica!!!! Quin jardí, quin hort!!!
Els arbres fruiters són molt bona idea, potser sí, el proper curs... A veure què diuen els de la comissió ambiental, feu propostes, feu!!!
Azucena