17 de juny 2013

Aportacions de l'AMPA

Benvolgudes famílies,

com ja sabeu, l'AMPA de la Baldufa està molt implicada en les tasques organitzatives de l'escola.
Durant aquest curs, el seguiment que han fet durant les reunions, la implicació i la col·laboració han sigut constants. Per l'escola, comptar amb unes famílies implicades en la tasca educativa dels seus fills/es és una eina molt potent que ens ajuda a crèixer i conèixer molt més quina és la opinió de les famílies, com podem millorar, etc. En definitiva, ens ajuda a crèixer com escola!

Algunes de les tasques que han realitzat durant el curs han estat:

- Recolçar a l'equip educatiu en el nou projecte de remodelació del jardí, aportant 780€ per poder fer canvis estètics al jardí.
-Organitzar diferents festes, com ara la festa de Nadal o Sant Jordi.
-Fer recolçament econòmic per poder fer compres per material per als vostres infants.

Amb aquesta última aportació, l'equip de mestres hem decidit fer una inversió en uns mòduls de moviment:

I també hem invertit aquests diners en comprar diferent material de joc i llibres per als infants. Alguna de les noves adquisicions són:
 


 






No tenim paraules per agraïr tota la feina que l'AMPA ha realitzat durant aquest curs, són un equip molt participatiu i implicat i compten amb el recolçament de la majoria dels pares i mares que formen part de l'escola.
Una escola que implica a tota la comunitat educativa, ajuda a que l'ambient educatiu sigui molt més ric. És per aquest motiu que la Baldufa aposta per aquest projecte tant bonic que dia a dia es fa més fort i viu.

Gràcies: Lidia, Raquel, Maria José, Jordi (etc...)

 

1 comentari:

Azucena Linares Gómez ha dit...

Moltes gràcies!!!!

Visca l'AMPA de la baldufa!!!!