19 de jul. 2013

GRAN SOPAR DE GERMANOR



El passat divendres, 12 de juliol, vam fer el Sopar de Germanor a la Baldufa. 

Cada any, a final de curs, celebrem el tancament de curs escolar amb totes les famílies al jardí de l'escola. Aquest sopar acomiada un curs ple de grans aventures i felicitat. 

Després de molt de temps planificant i intentant que tot sortís de la millor manera possible, l’AMPA i l’equip educatiu estem contents d’haver tingut tanta participació i col·laboració per part de tota la comunitat educativa.

Cada família va fer la seva aportació individual, portant alguna cosa per menjar i compartint-la amb totes les persones que van assistir a la festa. Després, els infants que s'acomiaden de l'escola bressol van poder veure un vídeo amb fotografies dels moments més significatius de tota la seva etapa a l'escola bressol. Finalment, l'AMPA va regalar un penjoll significatiu a aquests infants que s'acomiaden de l'escola!

La festa va durar fins molt tard! Gràcies a l'actuació d'una banda que va animar la festa, vam poder veure  la marxa que tenen els petits i les seves famílies!!!
Agraïm de forma especial l’actuació del grup musical que va engegar la gresca després de sopar! I sobretot, gràcies a totes les famílies que vau assistir a la festa i a l'AMPA per la gran feina que van dur a terme!

Fins la propera!



L'equip