18 de des. 2013

Xerrada: GESTIÓ DELS SENTIMENTS I REBEQUERIES dels infants de 0-6 anys


Una vegada més, l'equip educatiu de la Baldufa hem volgut organitzar una xerrada adreçada a les famílies. Aquest cop el tema el van escollir els propis mares i pares, a través d'unes enquestes sobre els seus neguits o preocupacions. La xerrada la va portar a terme la Marta Seguí (directora de l’escola bressol municipal de la Barqueta del Masnou). La Marta té molta experiència en portar a terme xerrades com aquesta en altres escoles i també té una extensa experiència en formació d’equips educatius.

La xerrada va resultar molt profitosa per a les famílies que van assistir. Es va donar un clima relaxat en el qual les famílies podien compartir els seus neguits i assessorar-se de com entendre als seus fills o filles en moments delicats. La Marta ens va preparar una presentació de power point amb uns quants consells i la volem compartir amb tots vosaltres.



Esperem que us engresqui la idea de fer més xerrades del vostre interès i de l’interès de tot el municipi, ja què les tornarem a obrir per a tot el poble.



Gràcies, l'equip