31 de gen. 2014

Un dia a l'escola

Poc a poc els infants estan agafant una rutina comú. S’han adaptat molt bé al ritme de l’escola i l’horari de son ja comença a ser el mateix per quasi bé tots. És per això, que ja podem començar a fer propostes i tenir més temps per poder estar tots junts a l’estança o fora d’ella!

Al matí alguns infants arriben abans, i esmorzen a l’escola.
Després, esperem als infants que arriben a les 9 i els donem l’acollida. Oferim peces de fruita als infants i els hi encanta! És un moment en el que es crea una situació molt acollidora i tranquil·la, ja que ells mateixos s’apropen i agafen les peces de fruita que volen.
Més tard, alguns infants aprofiten per dormir una estona, i d’altres continuen el seu joc, ja sigui a l’estança o a la plaça de l’escola.Arriba l’hora del dinar! El moment més esperat del dia. Els infants quan veuen a la Carmen, la cuinera, arribar amb el carro es posen molt contents. Amb el temps, els infants s’adapten a la rutina molt ràpid i saben perfectament quin és el seu torn per menjar. Sempre seguim el mateix ordre per dinar, volem que els infants tinguin seguretat i sàpiguen quan serà el seu torn per menjar. És per això que sempre els avisem i els comuniquem quan serà el seu torn.


Després de dinar, la gran majoria dorm una estona, ja que després de tot el matí jugant estan molt i molt cansats. 

Quan s’aixequen de la migdiada, habitualment ja sol ser l’hora del berenar. Igual que el dinar, és un moment molt esperat, ja que no només berenen sinó que comparteixen un temps i atenció amb la mestra que sol ser molt profitós per ells/es. A la tarda ens acompanyen alguns infants del grup dos, que ens ajuden molt i molt, conjuntament amb la Mireia, la mesta que fa de suport al matí del grup 2 i 3.

Gràcies per la vostra atenció!

Tatiana i Jeni