1 d’abr. 2014

Reutilitza el teu oli rebutjat aquí!

Com sabeu el  nostre centre  és una centre compromès amb el medi ambient i volem portar a terme una acció més del nostre “Pla d’acció” com a “ESCOLA VERDA”.
 
En aquest bidó podreu dipositar el vostre oli de cuina quan ja no el feu servir més i entre l’oli que porteu totes les famílies i el que generem a l’escola podrem omplir bidons com aquest que trobareu a l'entrada de l'escola.


L’empresa amb la qual estem treballant es diu Harmonia Renewable Energy i és una empresa certificada per l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya per a recollir i reciclar l’oli vegetal i els greixos de les entitats tant públiques com privades.
Us deixem l'enllaç de la seva pàgina web per si voleu més informació: http://www.harmoniaenergy.com

L’empresa ens gratificarà amb una petita quantitat per bidó ple i aquestes diners els podrem destinar a la compra de joguines o coses necessàries per l’escola.

Com ho fem?
Porteu l’oli en un envàs de casa, obriu la tapa del bidó i tireu l’oli. Podeu demanar guants a les mestres per no tacar-vos. Tanqueu bé el bidó i torneu a portar oli tantes vegades com us sigui necessari!


I.. moltes gràcies per la vostra col·laboració amb l’escola i el medi ambient.