4 de set. 2014

BENVINGUTS/DES

Bon dia,

us volíem donar la benvinguda a aquest nou curs que just avui comencem.
L'equip educatiu de l'escola té moltes ganes de començar, de conèixer als nous infants i les seves famílies i retrobar-nos amb els infants que ja venien a l'escola el curs passat.
Us volem agrair la confiança que heu dipositat amb nosaltres, per nosaltres treballar a l'escola bressol és una feina que va molt més enllà del fet de treballar. Ens estimem molt el nostre treball, i poder compartir el dia a dia amb els vostres infants és un repte que ens ajuda a créixer dia a dia.

Com ja sabeu, el procés d'acolliment que seguim a l'EBM La Baldufa sempre que iniciem el curs és l'adaptació. Amb l'adaptació el que pretenem és que l'infant a poc a poc s'adapti al nou espai, el qual compartirem durant tot el curs, així com conèixer als companys, mestres i personal del centre.
Per facilitar aquest procés pretenem que sigui el més tranquil i relaxat possible, així oferirem als infants un temps per trobar-se segurs en aquest nou espai.
Les famílies formeu una part molt important de l'adaptació: acompanyareu als vostres fills/es de manera natural, amb un clima acollidor i sense angoixar-lo. Per això, us convidem a acompanyar-nos sempre que volgueu, no només durant els primers mesos.
Cada infant fa de manera diferent l'adaptació, per aquest motiu alguns triguen més en acostumar-se a aquesta nova etapa. Alguns ploraran quan l'adult de referència marxi, d'altres no; de vegades pot alterar-se l'hora de dinar o els horaris de son. Us volem demanar confiança i seguretat per poder passar l'adaptació conjuntament amb els vostres fills/es de la manera més relaxada possible.
Recordeu que quan sou a l'estança cal intentar seure a terra, prop dels vostres fills/es per garantir un ambient tranquil i reposat, deixeu-los jugar lliurement.

Finalment, recordar-vos que sempre que tingueu un neguit o dubte estarem a la vostra disposició per parlar-ne i aconseguir un ambient relaxat i tranquil. Vosaltres sou el pilar bàsic per fer que l'infant es senti seguir i acollit a l'escola i per això, volem que vosaltres us sentiu igual a l'escola.

Gràcies de part de tot l'equip educatiu de l'EBM la Baldufa