3 de febr. 2017

Reciclatge

Bon dia famílies!!!!
Avui ens agradaria compartir amb vosaltres una de les nostres propostes en el Pla d’Acció d’Escola Verda. La nostra idea és continuar implicant als infants a separar residus per evitar contaminar el medi ambient i conscienciar-los de quina manera es pot fer.

Així doncs, volem explicar-vos una mica de quina manera treballem des de l’escola el reciclatge.
Com sabeu som Escola Verda des de fa 5 anys. Aquesta iniciativa va sorgir pel neguit de fer de la nostre escola un espai sostenible i que cuidés el medi ambient de manera permanent amb petits canvis d’hàbits en el nostre dia a dia a l'escola. Reciclem les fulles dels arbres, les peles de la fruita, fem selecció de materials: paper, vidre, plàstic i matèria orgànica.

La matèria orgànica per exemple, la portem al compostador que tenim a l’hort. Allà concentrem les fulles i una gran part dels residus que creem tant a la cuina com a l’hora del tastet de la fruita.

Per fomentar el reciclatge, aquest curs hem iniciat una nova proposta: just davant de l’estança dels grans hi ha dues galledes petites a les quals els infants poden abocar plàstic i paper. Una vegada estan plenes i amb la companyia de la mestra van fins els contenidors de reciclatge i ho distribuïm segons els residus que portem.


La proposta ha agradat molt als infants, surten de l’escola. Com ho fem en petit grup, l’atenció és molt més personalitzada i els podem explicar amb més calma perquè ho fem i la importància de cuidar les nostres ciutats. 

Esperem que gaudiu de la proposta,
Bon cap de setmana.
Anna, Mireia i Yolanda