19 de maig 2017

Plantada i recollida de l'hort

Bon dia famílies!!!
Volem que coneixeu el nostre hort. Com sabeu, som escola verda i per tenir aquesta acreditació una de les funcions que el centre dur a terme, és tenir el seu propi hort urbà.
L’hort a més d’aportar fruits, també ens ajuda a donar valors als infants com ara: cura, responsabilitat i estima del medi natural.
Abans de primavera vam fer una petita plantada de faves i pèsols. A causa de les gelades i el fred que hem patit durant algunes setmanes, els pèsols no van prosperar, però les faves sí i avui han pogut anar a recollir els fruits! Han viscut tot el procés; plantar, regar, cuidar i després poder fer una collita i per acabar, poder fer un petit tastet.
A més, després de la festa de la plantada que vam fer fa unes setmanes, vam comprar planter per tenir fruits tant de primavera com d’estiu.
Així que vam fer petits grups i vam plantar: Maduixeres, tomaqueres i pebroteres!
Van gaudir moltíssim d’aquesta experiència, sobre tot el moment de regar-ho tot!
Durant la resta de curs anirem visitant amb constància l’hort per regar-lo i mantenir-lo lliure de males herbes, així arribat el moment podran fer la collita i gaudir dels fruits que amb tanta estima i esforç han conreat els infants.





Esprem que hagueu gaudit de les imatges i molt bon cap de setmana!
Mireia i Anna