21 de jul. 2017

Visita: ens expliquen un conte

Bon dia famílies!
Com ja sabeu, un dels objectius que teníem aquest any en el Pla d’Acció d’Escola Verda era animar a les famílies a participar de manera voluntària amb l’escola (fer propostes amb els infants com venir a explicar algun conte, compartir amb ells alguna estona ensenyant alguna activitat apropiada a la seva edat o compartir un berenar...)
Aquesta setmana passada van venir a passar una estona amb nosaltres dues mares dels grups de mitjans. La Rosa,  mare de l’Eva del grup 2, va venir el dimecres pel matí i ens va explicar un parell de contes: un va ser “De què fa gust la lluna” que els infants ja coneixien i ens el va explicar amb imatges del conte que es podien anar enganxant amb velcro. L’altre va ser un de nou que es titulava “El llibre” i anava d’un punt que el van poder escoltar i veure amb una taula de llum. Una manera nova de “viure” un conte.


I el divendres per la tarda va venir la Cristina, mare de la Julieta, del grup 3.  Ella, és mestra d’anglès i ens va voler cantar una cançó en anglès que ens ensenyava les parts del cos, acompanyada del portàtil i de música, els nens/es veien les imatges  i l’acompanyaven assenyalant el cap (head), les espatlles (shoulders), genolls (knees)...  va ser una estona molt entretinguda i divertida!


Moltes gràcies a totes dues per compartir aquestes estones a l’estança!
Una abraçada,

Sílvia, Carme i Helena