18 de febr. 2013

AMPA Escola Bressol Municipal “La Baldufa”


Benvolgudes famílies,


El motiu d'aquesta carta és per agrair-vos la participació que vam tenir a la panera de Nadal. Sense la vostra col
·laboració no l’ haguéssim pogut realitzar. En portar tanta varietat de productes vam poder fer tres paneres ben diferents, les quals van causar tant impacte visual que vam poder arribar a vendre fins a 250 números. Això ha comportat un ingrés extra de 500 euros els quals es destinaran íntegrament en materials per a reformar el pati de l'escola.

La partida total de diners que s’ invertiran en aquest projecte serà de 700 euros.


En l'última reunió realitzada entre la direcció de la Baldufa i els membres de l'AMPA  amb data  25 de gener de 2013, es va decidir invertir en la creació i remodelació del pati. Aquest anirà d'acord amb la filosofia “d'Escola Verda”, on s'utilitzaran i reutilitzaran materials com la fusta, cautxú, acer, teles, cordes .... fugint del plàstic. A poc a poc aquest espai l'anirem transformant fins arribar a aconseguir un espai ideal d'esbarjo per als nens on puguin desenvolupar i experimentar amb aquests materials tan diferents. Ser “Escola Verda” és un projecte que cada any va agafant més força i més forma. Aquest és l’objectiu comú que tenim l’escola Bressol “La Baldufa” i l’AMPA.


El material que es comprarà amb la recaptació obtinguda serà:
- Pèrgola de fusta per crear més zones d’ombra
- Jardineres per la pèrgola
- Cinc bicis de fusta i cinc carretons d'acer
- Cordes i cabassos
- Hamaca
- Rampa Lozcy o similar
- Llistons de fusta i tela per fer una cabana

Així mateix us informem que la sortida que hi ha programada pel dia 14 de Març de 2013 a les 9:30 hores al Centre Cultural de Vilanova del Vallès ones veurà un espectacle infantil “Cabaret Patufet” per als nens de 2 a 3 anys té un cost de cinc euros/nen. En aquest cas tots aquells nen i nenes que siguin socis de l'AMPA, el tindrà subvencionat.  Apostem per la cultura i creiem que cap nen no hauria de deixar d’assistir aquests espectacles, i per això l'AMPA vol ajudar a les famílies amb aquesta aportació.

 

I per últim, i no menys important és informar-vos que ja estem treballant i pensant en la següent festa cultural amb una gran repercussió. Estem parlant de Sant Jordi, la festa del llibre i la rosa amb la seva llegenda de Sant Jordi. Novament us demanem col·laboració. Necessitem actors i actrius per representar la llegenda de Sant Jordi i el Drac. En breu rebreu més informació sobre el tema i si esteu interessats en participar us podreu apuntar en una llista que penjarem al racó de les famílies, però com us hem comentat anteriorment us ampliarem aquesta informació en breu.

Agrair novament la vostra col·laboració i atenció i quedem a la vostra disposició sobre qualsevol dubte que tingueu.

Atentament,

 

L’ AMPA