27 d’abr. 2013

SANT JORDI

Com ja sabeu, des de fa una setmana el tema de Sant Jordi ha estat molt present a l'escola!

L'escola celebra aquest dia tant important amb varies propostes per als infants. La primera de totes ha estat l'intercanvi de llibres per part de les famílies, els infants han participat activament demanant als seus familiars quasi bé cada dia que volien emportar-se un conte a casa per mirar-ho.

Una altra proposta ve de part de les mestres, explicar la llegenda de Sant Jordi. Als infants, el fet de veure un drac al conte, els ha fascinat, mireu quines cares feien quan escoltaven el conte!

 
 
Els infants es van animar a veure els personatges de la llegenda en primera persona. Els van agradar tant les titelles, que fins i tot es van animar a fer el teatre amb l'ajuda d'alguns infants de la classe dels grans (L'Èinar i l'Àlex)!!! El Nil i la Martina fins i tot van posar-se els cistells al cap dient: "drac doleeent!"
 
 
 
Aprofito l'avinentesa, per posar algunes fotos d'aquests dies, on els infants han fet servir els diferents elements del mobiliari de la classe amb diverses finalitats: alinear les cadires per fer un tren, les cadenes de boles per fer-se collarets, el mòdul per fer un gronxador, el bressol de les nines com un lloc de descans, i fins i tot alguns s'han animat a netejar la taula amb les tovalloletes!
 
Bon cap de setmana!!!


Tatiana*