9 d’abr. 2013

Sortides

Com ja sabeu, alguns dels infants del grup 2, fan les sortides corresponents al grup d'edat de 2 a 3 anys.

La setmana passada vam anar a la Biblioteca de Vilanova del Vallès. És la segona vegada que anem i els infants gaudeixen molt. A la Biblioteca hi ha molta tranquil·litat, que ens ajuda a mirar contes de manera relaxada. Aquest grup d'infants té molta curiositat per mirar els contes, i els agrada molt veure tota la varietat de contes i revistes que tenen.



El dilluns 8, vam anar a Can Geroni. Allà tenen un forn i sempre ens acullen amb molta generositat i alegria. Ens ha acollit la Núria, una treballadora de Can Geroni. Primer de tot hem conegut el seu forn, on escalfen el pà, les coques, els croasans. També hem descobert una màquina que remena el pa molt ràpid. Com podeu veure, alguns infants tenien una cara de sorpresa molt gran!! era tot molt interessant!!! (per cert, pel camí hem trobat un gat molt bonic, el Nil i la Martina l'han saludat!)


Després hem començat a fer pa! teníem la massa i amb una mica més de farina hem pogut manipular aquesta massa tan tova molt bé. Ja sabeu que la manipulació d'aquests tipus de materials és habitual a l'escola i per tant, tots els infants han volgut participar activament.



Després, el forner ens ha ajudat a fer formes amb el pa. Mireu: una tortuga, un cocodril i una serp! és un artista!


Per finalitzar la nostra visita, ens han convidat a menjar coca! Bonísima!


Gràcies per la vostra atenció,

Tatiana*