1 de jul. 2014

SOPAR GERMANOR

Benvingudes famílies!

Com ja sabeu el pròxim 18 de juliol a les 19:00h tindrà lloc el SOPAR DE GERMANOR a la pista coberta de Vilanova del Vallès.

L'objectiu és ajuntar-nos tots, famílies i escola, i fer una festa-sopar de fi de curs. Aquest any hem pensat fer una festa temàtica per donar-li un aire desenfadat i festiu. El tema que proposem és una festa Hawaiana-platjera, en el que tots els assistents hauran de portar una indumentària o algun complement relacionat amb el tema (gorres, pareos, flotadors, collarets de flors, etc...) Ho deixem a la vostra imaginació!

El sopar consistirà en un gran bufet, on cada família aportarà un plat a escolliren una llista que posarem a la vostra disposició.

A més del sopar, i gràcies a l’aportació de les famílies sòcies de l’AMPA, comptarem amb animació infantil (Castell inflable i un grup musical infantil per amenitzar la jornada). També es farà l’entrega d’orles i medalles de record pels nens/es del grup de grans. A la resta del nens/es se’ls hi donarà a l’estança en hores lectives.

Necessitem que confirmeu si voldreu orla i/o medalla.

ESPEREM QUE NO FALTI NINGÚ!!!



Atentament,
L'AMPA de l'EBM La Baldufa