24 de nov. 2014

UN DIA A L'ESCOLA

Poc a poc hem deixat enrere l'acollida i amb el seu comiat, ens adonem com creixen els infants i com poc a poc agafen les rutines que seguim dia a dia a l'escola.

Aquests són els infants que formen part de la nostra estança:
A les 9h arriba la majoria del grup, els quals venen acompanyats de les seves famílies. La rebuda sempre és molt tranquil·la, ja que les famílies s'estan una estona amb nosaltres compartint experiències i anècdotes.
L’hora d’esmorzar és molt variada: hi ha infants que no necessiten prendre res fins l’hora del dinar, alguns infants prenen biberó i d’altres fan un tastet de fruita triturada. Tot el que sigui menjar els agrada molt, sembla que esperin aquest moment durant tot el matí! Quan veuen el seu biberó o el plat de fruita i els hi expliquem que és el seu de seguida comencen a fer saltirons i es posen molt contents.
  

Durant tot el matí els infants es troben elements de joc que els ofereixen una infinitat d’oportunitats d’exploració i conquesta de nous espais.


Els hi encanta mirar-se al mirall!


   

Durant el matí alguns infants també descansen una estona. Cada infant té el seu ritme, i a l’escola volem respectar al màxim tots aquests moments, ja que cada infant té unes necessitats diferents que sempre seran ben acollides a l’escola. Sobre les 12h, els infants que es queden a dinar comencen la rutina del menjar. Expliquem als infants que la cuinera ens ha portat el menjar, i quin tipus de menjar hi ha avui. Un cop fet això, posem el pitet a l’infant i ens dirigim a la cadira per seure a menjar a falda. El dinar és un moment molt important, en el qual aprofitem per estretar el vincle entre l’adult i l’infant. Es creen moments molt bonics i de gran tendresa.   Que passeu una molt bona setmana,
Anna i Tatiana


1 comentari:

Raül ha dit...

Què bonic, així jo també vull ser menut! :-P
Esteu tot@s molt wapus