30 de març 2016

SORTIDA A LA BIBLIOTECA

Bon dia famílies!

Els dos grups de grans de l’escola hem seguit amb les sortides programades que tenim per aquest curs, i els dimecres del mes de Febrer i març hem anat a visitar la biblioteca!

Pels nens i nenes el fet de sortir de l’escola, amb els seus companys i les mestres, passejar pel carrer...ja era una experiència molt gratificant i enriquidora. Durant el trajecte anaven apareixent petites experiències i moments que ens feien iniciar una conversa amb els infants; la casa on vivia un nen, els ocells que veiem volar, les bicicletes i els camions que passaven,  a on compraven el pa i la fruita, explicaven que ells també anaven a la biblioteca, que no podien cridar...

Un cop allà, els nenes i nenes lliurement anaven escollint el conte que més els cridava l’atenció i s’asseien a mirar-lo. Hi havia infants que preferien mirar el conte amb companyia, explicar-se’ls entre ells, buscaven contes que també tenim a l’escola per comentar les imatges que ja coneixien, miraven revistes...estaven molt emocionats i contents!

Des de la Biblioteca també se’ns va oferir l’oportunitat d’endur-nos contes i CD’s per l’escola, així doncs, amb tots els grups que hi hem anat, sempre hem marxat amb un recull de contes que a l’estança hem pogut mirar i remirar amb més detall i tranquil·litat.

A continuació us deixem un seguit d’imatges de les sortides que hem anat fent al llarg d’aquest temps.

Esperem que us agradin!






Helena, Mireia i Tatiana