22 de jul. 2016

Bones vacances!

El curs ja s’acaba i el volem acomiadar-nos amb un petit vídeo que mostra alguns dels millors moments que els vostres fills i filles han passat al jardí i a la sala d’experimentació.
Molts dies des del mes de març hem tingut la sort de poder gaudir de tres espais a la vegada: la nostra estança, la sala d’experimentació i el jardí. D’aquesta manera els infants han pogut triar lliurement i segons els seus interessos, la proposta que volien fer i en quin dels tres espais volien estar.
M’agradaria que us fixéssiu en la capacitat de concentració que mostren quan manipulen  una cosa que els interessa, com agafen els diferents materials que s’han trobat al davant (com ara gespa tallada, farina, marro de cafè, glaçons...) i en les postures i moviments que han anat assolint, en com mica en mica van buscant contacte els uns amb els altres i sobretot, com amb l’expressió de la seva cara diuen tantes i tantes coses i per suposat de com han gaudit amb els jocs d’aigua i que tant ens han ajudat per suportar la calor.


Només ens queda donar-vos les gràcies per haver confiat en nosaltres i desitjar-vos que passeu molt bones vacances.
Una abraçada virtual,


Carme i Jenni