28 de nov. 2016

Ens visita la mare del Gerard, l'Anna

Bon dia famílies!
Avui ens agradaria compartir amb vosaltres una entrada diferent de les que veieu normalment. Una de les nostres propostes en el pla d’acció d’escola verda és continuar implicant a les famílies en el dia a dia de l’escola, i en concret animant-vos a fer propostes amb nosaltres!. Doncs bé, en aquesta ocasió ens ha volgut visitar l'Anna, la mare d'en Gerard. L’Anna es professora d’anglès a l’Institut de Vilanova.
La seva idea va ser explicar-nos el conte dels monstre dels colors (The colour monster) i cantar cançons en anglès!




Pels que no coneixeu el conte, a través dels colors explica les emocions dels infants en determinats moments: com l’alegria, tristesa, por, ràbia i calma. El conte a més a més ajuda a posar nom a situacions que els passa i no acaben d’entendre.
Com la proposta la vam fer amb els dos grups de grans, el conte ens el va explicar a la plaça, l’espai era més gran, podien moure’s amb més llibertat i estar més còmodes tots plegats.

Tots els infants van estar molt atents i concentrats! Fins i tot alguns infants van participar dient els colors i les emocions en anglès. Ens van sorprendre moltíssim!





Una vegada l’Anna va finalitzar el conte, va posar música relacionada amb les emocions i els infants s’ho van passar genial ballant, saltant i corrent per la plaça! Va ser molt divertit!



No volíem acabar sense donar les gràcies a l'Anna per acompanyar-nos una tarda i fer que gaudíssin tant els infants! Quan va marxar, els nens/es ens van preguntar què quan tornaríes a venir a explicar un altre conte! ;) 
Mil gràcies!
Mireia i Anna