21 de nov. 2016

SORTIDA A LA FRUITERIA

Bon dia famílies!

Fa dues setmanes els grups de grans vam fer la primera sortida programada per aquest curs per conèixer l’entorn més proper a l’escola. I aquesta vegada hem anat a la fruiteria!

Com que estem a la tardor hem aprofitat per anar a buscar fruits típics d’aquesta estació: per exemple moniatos, codony, magranes, nous... Quina aventura que va ser per tots!

Estaven molt emocionats per sortir de l’escola amb les seves mestres de referència. Vam dividir el grup-classe en grups petits, màxim sis infants, acompanyats de dues mestres. D’aquesta manera oferim una atenció més individualitzada i això ens permet sortir al carrer com amb naturalitat i com estan acostumats a fer-ho a la seva vida quotidiana.

Tot just posar els peus al carrer, els nens ens van assenyalar el parc en el que estan acostumats a jugar quan surten de l’escola, d’altres ens ensenyaven a on vivien, a les botigues que anaven a comprar, vam poder veure l’escola dels nens grans, saludar a les persones que veiem pel carrer...

Aquest curs hem tingut el privilegi de conèixer dues fruiteries diferents que tenim a Vilanova. La majoria del grups de nens i nenes van anar a la Fruiteria Casals, ja que és la que tenim més a prop de l’escola, però hi va haver un grup d’infants que el dia que teníem programada la sortida a la fruiteria aquesta estava tancada. Així que van seguir caminant i van anar a la fruiteria Superfruits.

Un cop dins de les botigues, els dos botiguers van ser molt amables. Ens van ensenyar les diferents fruites que tenien, ens van deixar agafar els fruits que volíem comprar, ens deien els noms de cada fruita...i fins i tot ens van regalar mandarines per poder menjar a l’escola!



Un cop a l’escola vam posar en una panera tot el que havíem anat comprant al llarg dels dies i finalment tots els infants de l’escola (petits, mitjans i grans) vam fer un tastet de moniatos, magranes...






Esperem acostar-vos amb aquestes imatges a les sensacions i experiències que van viure els infants de la nostra escola en aquesta primera sortida!

Fins aviat!

Anna, Yolanda i Mireia