19 d’abr. 2017

Festa d'enjardinament

Divendres 31 va tenir lloc la festa d'enjardinament. És una festa que esta programada des de fa molt temps, i que ens agradaria explicar-vos una mica com ha anat tot el procés.
Amb el neguit de l’equip de millorar el nostre jardí i com a part del nostre projecte d’escola verda, ens trobàvem que posar plantes enfiladisses al tancat que envolta l’escola ajudaria a fer un ambient més càlid, més acollidor per als infants i a més ens aportaria més privacitat.
La Jeni es va posar en contacte amb l’ajuntament a través del regidor, per veure quines opcions teníem. El Jacint (que és tècnic agrònom) ens va explicar quin tipus de plantes ajudarien a acollir millor les nostres necessitats.
Un cop vam saber quines plantes necessitàvem, l’Ajuntament ens va facilitar les fustes per fer el voral per tot el tancat de l’escola, d’aquesta manera seria molt més fàcil separar i fer l’espai on anirien les plantes.


Vam decidir fer una festa on totes les famílies i els infants fossin partícips d’aquest canvi a l’escola. Ser conscients dels canvis i implicar a la comunitat educativa creiem que és un dels pilars de la nostra escola.

L’AMPA va decidir col·laborar fent una aportació econòmica per subvencionar la sorra i algunes plantes per al dia de la festa. A més, també van posar alguns elements del berenar.





Moltes gràcies a totes les famílies que heu vingut a la festa, que heu portat plantes, que ens heu ajudat en tot el procés, que heu portat berenar… No tenim paraules per agrair-vos suficientment tot el que heu fet per l’escola! Gràcies també a l’AMPA per implicar-se tant en el nostre projecte educatiu i gràcies a l’Ajuntament per participar sense dubtar-ho en aquest projecte!




A més, un pare de l’escola s’ha ofert voluntari a posar reg automàtic en tot el voral, d’aquesta manera ens assegurem que les plantes estan ben cuidades i creixen sense que ens oblidem d’elles. Gràcies Jose!



Us anirem informant de com va evolucionant tot plegat, però esperem que en un curt temps les nostres plantes creixin molt!

Gràcies novament per tot,

L’equip educatiu de la Baldufa