18 d’abr. 2017

Participació de les famílies

Una de les nostres propostes en el pla d’acció d’escola verda és continuar implicant a les famílies en el dia a dia de l’escola. Una manera de fer-ho pensem que és que pugueu compartir amb nosaltres i els infants l’estona que a vosaltres us vagi bé fent qualsevol proposta adequada als nens i nenes. El 15 de març passat ens van visitar la Tania i en Xavi (pares de l’Arnau del grup de mitjans) amb la seva gossa Uma, un animal fantàstic amb una paciència infinita (com veureu en les imatges). La Uma amb el seu caràcter tranquil i dòcil de seguida es va guanyar tots els infants i ens sembla que no va quedar cap nen/a sense acostar-s’hi.




I ahir dia sis d’abril, dins del mateix pla d’acció ens va visitar la Emi, àvia de la Dúnia del grup de mitjans. La Emi va explicar als infants el conte d’en Patufet i un altre de la Pepa Pig, que tant els agrada. 


Com podreu veure en les imatges els infants en ambdues activitats van gaudir de veritat i vam passar tots plegats unes estones molt agradables.


Us deixem un recull d’imatges per compartir amb vosaltres aquests moments.
Moltes gràcies Tania, Xavi, Uma i Emi, per la vostra paciència, atenció i sobretot pel vostre temps. Torneu sempre que vulgueu.
Una abraçada a tothom.

Helena, Sílvia i Carme

Una escola en la que els infants no fan el què volen, sinó que estimen el què fan”
Janusz Korczak (pedagog)