16 de nov. 2011

ELS ANIVERSARIS!!

Benvolgudes famílies, hem esperat una mica per poder tenir un recull d'alguns dels aniversaris que hem anat celebrant fins ara!!!

Com ja sabeu, i podeu veure, aquest curs hem pogut dur a terme un projecte per preparar i celebrar posteriorment els aniversaris dels vostres infants. Tenim la sort de tenir cuina pròpia a l'escola, i aquest fet té molts avantatges! Un d'ells és.... preparar el nostre pastís d'aniversari!!!

El dia d'abans de l'aniversari, l'infant, acompanyat per dos companys/es, van a preparar el pastís amb la mestra.

La idea ha esta tot un èxit! Els infants col·laboren en l'elaboració del pastís, conversen sobre els ingredients, s'ajuden els uns als altres... Mireuuuuu!!

  Posem farina



Sucre





Oli


Llevat




Iogurt




Ho remenen tot...

 


Mireu com ajudem a batre tots els ingredients!!! Ens encanta!! (Tot i que alguns infants han preferit mirar com la mestra ho feia!)

I finalment ho posem al motlle!

El dia següent celebrem l'aniversari tots/es junts a la classe!!! És molt divertit i els infants es mostren molt emocionats!!













PER MOLTS AAANYS!!

 

2 comentaris:

cristina ha dit...

és genial i un luxe que puguin celebrar a l'escola l'aniversari amb aquesta intensitat. Ho viuen molt i el recorden amb molta alegria. Gràcies

Tatiana ha dit...

Tens raó, aquesta experiència els hi esta agradant molt! El fet de participar en l'elaboració del seu propí pastís esta sent un èxit!!!