24 de nov. 2011

TERCERA SORTIDA A LA BIBLIOTECA


Benvolgudes famílies,

Aquest dimecres vam realitzar la tercera sortida a la biblioteca.
Els infants van gaudir molt amb la sortida! La Cristina ens va explicar dos contes (un d'animals molt divertit) i després els propis infants van agafar els llibres que volien mirar.

També vam pintar un dibuix d'un bolet i vam ballar algunes cançons de la tardor (com la castanyera, el marrameu torracastanyes...), aquesta última part va ser molt divertida, ja que els infants es van animar a ballar i van compartir molts somriures entre ells/es!!


Un petó




5 comentaris:

Azucena Linares Gómez ha dit...

Molt xules aquestes dortides a la biblioteca!!!

Toñi ha dit...

Està molt bé aquestes sortides que feu a la biblioteca, el Jan diu "bibioqueta" i li agrada molt. Veig que tb aprofiteu i pinteu algun dibuix, expliqueu contes, els nens miren llibres,...

Anònim ha dit...

És genial poder veure com experimenten els nostres fills. (Moltes gràcies per donar-nos aquesta oportunitat!!!)

Ens ha faltat veure el resultat final, com va quedar el pastís??

Tatiana ha dit...

Toñi! Quin riure amb el Jan, es va passar tot el camí dient: anem a la bibioqueta! jaja s'ho passen molt bé,és una experiència molt bonica i a més tenen l'oportunitat de descobrir un edifici del poble on poden passar el temps lliure amb les famílies! Us animem perquè tenen unes propostes molt adequades per als infants i s'ho passen genial!

La Baldufa ha dit...

La biblioteca està tenint molt d'èxit!!! Els hi encanta! I no només estar-se allà i mirar contes, sinó que el passeig és també tota una avenura!
Avui també ens hem emportat uns quants contes a l'escola i així els anem explicant... Dimecres que ve els tornarem i n'agafarem uns quants més!

Laura