27 d’abr. 2013

LA LÍDIA ENS AJUDA A FER GALETES

La Lídia, la mare de l'Arlet, ens va proposar venir a l'escola a fer galetes amb els infants aprofitant que l'aniversari de l'Arlet seria durant aquella setmana. Vam decidir que era molt bona idea, en comptes de fer un pastís com fem cada vegada que és l'aniversari de l'infant, faríem una cosa diferent!

Va portar tot el material necessari per fer les galetes: la masa, motlles de diferents formes, i sobretot... els ingredients: lacasitos, xocolata de diferents tipus i formes i moltes més coses!!! La Raquel, la mare de l'Agnès, ens va voler acompanyar durant la proposta.

Els infants que van venir aquell dia a l'escola, s'ho van passar d'allò més bé, sobretot tastant els ingredients tant i tant bons que va portar la Lídia. L'Arlet va venir ben equipada pel moment, amb un davantal ben bonic perfecte per l'ocasió! 

Us deixo algunes de les imatges, que il·lustren la proposta que va fer la mare de l'Arlet. Gràcies per animar-vos a fer propostes amb els vostres fills/es esteu convidades sempre que vulgueu!










Tatiana

1 comentari:

Azucena Linares Gómez ha dit...

Moltes gràcies Lidia!!!!
Felicitats Arlet!!!!!