10 de març 2014

Varies propostes

Benvinguts de nou!

Us volem mostrar algunes de les propostes que hem fet durant les últimes setmanes.

Com tots ja sabeu, la primavera ja s'apropa i algun dia hem pogut gaudir de bon temps i d'un sol que ens acompanya de bon matí. És per això que vam decidir fer una petita sortida al nostre jardí! Com podreu veure, les cares dels infants us expliquen tot: els encanta sortir al jardí, gaudeixen de tots els elements que es van trobant i sembla que mai arriba l'hora de marxar d'aquell espai tant gran i amb tantes coses per poder descobrir.



La música és un element que els crida molt l'atenció. Escoltar a les mestres cantant o cançons de l'aparell de música els fa sempre moure's; inclús fer palmes per acompanyar aquella melodia que escolten. Vam decidir oferir alguns instruments musicals per veure quin ús en farien: mireu!


D'altra banda, hem notat que el racó d'aigua del lavabo els fascina! Quan rentem les mans després de dinar, és un moment molt esperat i sempre s'estan una estona tocant i descobrint quins efectes té l'aigua quan la toquen. Vam acomodar el nostre racó de l'aigua del lavabo per poder deixar que gaudissin de l'aigua sense cap tipus de limitacions. Voleu veure com ho van viure l'Oriol, el Biel i el Martí?


Continuarem fent més propostes, ara que arriba el bon temps i els infants tenen molta més autonomia en molts sentits.

Us deixem un petit tastet de la nostra primera visita a descobrir la taula de llum:

 










Que tingueu un bon inici de setmana,

Jeni, Mireia i Tatiana