8 de maig 2015

DIFERENTS PROPOSTES

Durant aquestes dues setmanes, els infants s’han trobat amb un munt de possibilitats, tant a l’estança com als altres espais de l’escola: jardí, sala d’usos múltiples, la sala d’experimentació...
Com tots sabeu, algunes famílies han portat plantes a l’escola, i els mateixos infants les han plantat als diferents testos que tenim:
 


A més, durant diferents moments del dia ells mateixos van a regar-les, cosa que els agrada molt!, també observem com creixen, com surten més flors, que es trenquen si no tenim cura... és una experiència molt enriquidora i gratificant.


A l’estança, sempre intentem disposar de propostes adequades als seus interessos, perquè cada infant té unes preferències en el  tipus de joc. És per això que intentem facilitar materials que impliquin diferents usos manipulatius, així treballem la motricitat fina, la coordinació oculo-manual i sobretot la seva capacitat de concentració. També les mestres estructurem espais de jocs i racons que els agradin i fomentin el seu joc simbòlic tant a nivell individual, com de grup.

També hem visitat la sala d’experimentació, on es van trobar paper triturat disposat per tot l’espai. Com podeu veure a les fotografies, la proposta va agradar molt als infants: feien servir el paper per cobrir les seves cames i amagar-les, per tirar-lo enlaire, per posar-lo en petits pots i traslladar-lo d’un lloc a l’altre...!! Va ser tot un èxit.


Moltes gràcies,
Yolanda i Tatiana