8 de maig 2015

LA DIADA DE SANT JORDI

Bon dia famílies!
Durant tota la setmana de Sant Jordi, vam anar explicant de manera molt visual i divertida la llegenda de Sant Jordi als infants.
Un dia vam presentar amb titelles els diferents personatges de la llegenda (el cavaller St. Jordi, el drac i la princesa), a tots els hi van agradar molt i ens van acompanyar tota la setmana.


Un altre dia, vam portar a l’estança un llibre on s'explicava la llegenda a través dels dibuixos. Els hi va agradar molt i moltes vegades ells mateixos ens demanaven tornar-lo a explicar.
És molt agradable compartir l’estona amb ells observant com escolten, miren i comparteixen la llegenda cadascun a la seva manera: a uns els hi crida l’atenció el cavaller imitant el so del cavall on va muntat, altres s’estimen més la princesa i a la majoria el drac.



També van aprendre una nova cançó. La música, a la majoria d’infants, els agrada molt i segons l’estació de l’any o les festes que ens arriben, intentem adaptar-les i en aquest cas vam compartir la cançó de St. Jordi: “Surt sol solet, tots tenim fred...”.
Com a novetat el dia 23 d’abril vam incorporar a la llegenda explicada una rosa de veritat que vam olorar, tocar i regalar a la nostra princesa (titella).


Esperem gaudiu molt de les imatges, fins la propera!
Helena i Jeni