21 de des. 2015

CAGA TIÓ

Bon dia,
volem compartir amb vosaltres els moments màgics que vam viure divendres al matí amb els vostres infants.
Com ja sabeu, portem una setmana amb el tió a l’escola. Els infants el van trobar al jardí de l’escola, i de seguida van buscar una manta per tapar-lo. Vam decidir portar-lo a l'entrada de l'escola, així tothom el podría veure!
Durant aquests dies hem estat portant menjar al tió, cantant-li cançons i explicant-li quines coses necessitem que “cagui” per l’escola.

Els infants han estat mirant contes del tió i familiaritzant-se amb la cançó per poder gaudir molt més d’aquest moment. I per fi...el divendres van poder fer "cagar" al tió a la plaça de l’escola, mireu:
Els infants han viscut aquest moment molt tranquils, gaudint amb els seus companys i sobretot vivint aquest moment que tants dies portàvem esperant sense presses ni pressions.
L’AMPA de l’escola ha finançat els regals del tió, com cada any, i des d’aquí volem agrair a totes les famílies que són de l’AMPA per fer possible que aquests moments es puguin donar a terme.
Gràcies a l’AMPA per tot el que hem pogut comprar per al jardí de l’escola:
Els infants van gaudir molt, inclús vam posar música nadalenca i vam estar festejant aquest dia tant màgic! Us deixem algunes fotografies dels infants obrint els regals i jugant amb ells:






Amb aquesta entrada, ens acomiadem de vosaltres fins el dia 7 de gener. De part de tot l’equip educatiu de l’escola us volem desitjar unes bones festes i que sigueu molt i molt feliços!!!
Bon nadal!