13 d’abr. 2016

RACÓ AUTOBIBLIOTECA

Ja fa un temps que per Sant Jordi vam començar una iniciativa molt maca: crear una auto-biblioteca”.
Amb l'ajuda de totes les famílies, volíem fomentar la lectura de contes en família i d’aquesta manera gaudir d'una estona d'intimitat i tranquil·litat fent servir el llibre com a excusa. 
I com funciona “l’auto-biblioteca?”
El funcionament és molt senzill: cada família porta un llibre de casa marcat amb el nom de l'infant i el deixa al racó de l’autobiblioteca. De seguida tindrem una gran col·lecció! Qualsevol infant de l’escola pot escollir aquell conte que més li cridi l’atenció i emportar-se'l a casa. La família només ha d'apuntar en una llista, que trobareu al mateix racó, el nom del seu fill/a i el títol del conte que s’ha endut. Quin torni el libre al racó, haurà d’esborrar-se de la llista.
A més, les mestres hem preparat un recull d’articles que creiem que poden ser del vostre interès. El funcionament dels articles és igual que el dels llibres: quan els agafeu, us apunteu a la llista i quan el torneu us esborreu d’ella.
Podeu agafar tants contes i articles com vulgueu, creiem que és una iniciativa molt maca i que durarà uns mesos a l’escola! El cursos passats ha tingut molt èxit: els infants s'apropaven al racó a mirar els contes, cridaven a les seves famílies, escollien contes i parlaven sobre quin els agradava més...
Esperem que aquesta iniciativa tingui tant èxit com anys entree! Gràcies per la vostra col·laboració.
L’equip de Mestres