20 d’abr. 2016

SORTIM AL JARDÍ!!!!

Com ja sabeu  el Grup 1 s’ha desdoblat per la incorporació de nous infants a l’escola i ara els lactants hem  passat a ser el Grup 0. Per aquest mateix motiu ens hem traslladat a una altra estança amb dormitori incorporat i un jardí només per a nosaltres. Des d’aquest espai volem agrair a totes les famílies implicades en aquest canvi la vostra comprensió i col·laboració. I també donar la benvinguda als nous infants i a les seves famílies. Els companys/es nous que s’han incorporat al nostre grup són: l’Arlet, el Luca, l’Andrea i  l’Oliver. 

Amb l’arribada de  la primavera, tot i que aquest hivern no ha fet gaire fred, agraïm l’ambient més càlid que ens dóna aquesta estació de l’any. I ho fem sobretot perquè ens permet als més petits de l’escola començar a fer sortidetes al jardí en les estones que els infants estan desperts i que toca el sol.
El jardí a la Baldufa l’entenem com un espai més d’aprenentatge, on també aprofitem per fer-hi diferents propostes i deixar que els infants facin els seus propis descobriments, que són molts, com ara sorolls nous (els cotxes que passen pel carrer, una sirena d’una ambulància...), veure infants més grans que juguen al parc del costat, trobar floretes, veure quina textura té la sorra i treballar la motricitat.  Perquè us feu una idea de com han anat aquestes primeres sortides al jardí us deixem un recull d’imatges esperant que gaudiu molt.




Una abraçada a tots!
Carme

El jardí, un veritable taller d' intel·ligència. El jardí, un espai i un temps de vida que ofereix als infants múltiples i complexes possibilitats motrius, sensorials, emotives, socials i estètiques. Penny Ritscher