12 de set. 2012

Adaptació Grup 3

Benvolgudes famílies,

És ben sabut que la incorporació dels infants a l'escola bressol és un moment difícil, tant per ells com per les famílies. Al llarg d'aquest mes de setembre farem l'adaptació, tot i que sabem que tots els nens i nenes tenen el seu ritme i necessiten el seu temps. És per això que a l'escola respectem el ritme de cada infant i us agraïm que totes les famílies col·laboreu en acompanyar-nos durant aquest procès.

Sabem que la vostra col·laboració és una condició indispensable per a l'educació de l'infant. Aquesta adaptació pot produïr canvis de comportament, de son o en relació amb els hàbits.

Aquí teniu un petit recull dels primers dies dels vostres infants a l'escola.

Gràcies per tot.


Anna*

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pensàvem que en aquest últim curs no patiriem tant en l'adaptació, i ha estat tot el contrari! Què difícil es fa, per tots, quan els deixem plorant al matí...Haurem de tenir una miqueta més de paciència! Serà qüestió de dies, oi?

Carol

Tatiana ha dit...

Carol,

l'adaptació sempre és diferent durant tots els cursos. El fet d'estar a casa els mesos d'estiu fa que els petits tinguin un vincle encara més fort amb vosaltres i ara tornar a l'escola és fa una mica difícil.
De ben segur que durant aquest mes la situació s'anirà normalitzant i poc a poc tot tornarà a la normalitat.
Com tu dius: una mica de paciència serà el que ens ajudarà a tots a portat l'adaptació el millor possible.

Gràcies per la teva aportació i ànims!!!