22 de set. 2012

Vincles afectius



Aquesta setmana m’agradaria compartir amb vosaltres un petit recull de fotografies que mostren les relacions que s’estan començant a construir entre els vostres infants.

Tot esta tornant a la normalitat i el que pretenem durant l’adaptació és començar a establir una sèrie de punts que a simple vista poden semblar fets, però que el temps ens ajuda a fer-los el més normals possible.

Volem crear un bon clima pels vostres fills, perquè es sentin segurs i acompanyats per l’adult sempre. Intentem conversar sempre amb ells per explicar què és tot allò que fem, per fer-los partícips i sentir-se més segurs en aquest nou entorn; compartir tots plegats vivències, moments, riures i plors, jocs i nous coneixements.

Tots aquests paràmetres faran que s’enforteixin i es consolidin els vincles entre companys/es i amb l’adult de referència.

No dubteu en fer comentaris al blog: sentiments, neguits, opinions de tot tipus, suggerències. De ben segur que seran benvingudes.

Gràcies pel vostre suport diari i bon cap de setmana.

Tatiana.



1 comentari:

Azucena Linares Gómez ha dit...

Aquesta és una més de les aventatges de viure en comunitat i d'anar a l'escola bressol, el fet de poder compartir, de poder relacionar-se els uns amb els altres, de jugar plegats, d'aprendre entre iguals,....