26 de set. 2012

Presentació AMPA

Benvolgudes famílies,

L'AMPA de l'Escola Bressol La Baldufa, actualment està formada per SIS famílies i la junta directiva és la següent:

- President: Jordi Vallès (Ignasi Vallès)
- Secretària: MªJose Villalón (Alba Giménez)
- Tresorera: Raquel Martín (Agnès Sánchez)

L'AMPA ha estat creada per diverses raons:

- Com a vincle de comunicació i suport entre famílies i l'escola. L'AMPA és el representant de tots els pares i mares de l'escola i estem oberts a qualsevol suggeriment i/o proposta dels pares/mares.

- Hi ha a l'entrada de l'escola una bústia per tal que ens feu arribar qualsevol comunicació, tot i que també ens ho podeu dir personalment.

-Un dels nostres objectius principals és sol·licitar subvencions a diferents organismes (Generalitat, Ajuntament...) de les quals sortiran beneficiades totes aquelles famílies que siguin sòcies.
Aquestes subvencions es destinaran a abaratir sortides, espais d'acollida, possibles extraescolars... A més a més col·laborem en la donació de material didàctic per les aules i el jardí.

- Per col·laborar amb l'escola amb l'organitació de diferents activitats, festes, sortides....

La Junta actual de L'AMPA encoratgem a tots els pares i mares el proper dia 8 d'Octubre a les 17h a la reunió informativa que tindrà lloc a l'escola Bressol La Baldufa; on podreu abonar la quota anual que serà 20€ per família. També podeu ingressar la quantitat al número de compte de l'AMPA.

Us informem que de manera gratuïta pels socis de L'AMPA hi haurà servei d'acollida, pels que no sou socis s'haurà de pagar una mòdica quantitat de 3€ per infant.

Al llarg de la setmana rebreu via agenda una butlleta informativa demanant la vostra assistència i per demanar-vos si necessiteu el servei d'acollida per complir la ràtio a l'hora de contractar els monitors.

Si esteu interessats en formar part de la junta gestora de l'AMPA us podeu posar en contacte amb nosaltres.

Atentament,

Junta de L'AMPA Escola Bressol la Baldufa.