19 de nov. 2012

AL NADAL!


Bon dia famílies!

 
Com ja sabeu, el proper dia 20 de desembre a partir de les 16.00h., celebrarem tots junts, a l’escola, la festa del Nadal.

 
Aquest any també ens visitarà el Tió, i cagarà un llibre per cada nen/a de l’escola. Aquelles famílies que encara NO són socies de l’AMPA , sempre estan a temps de ser-ho!  I si no és el cas, hauran d’aportar 2€, com aportació simbòlica, a algun membre de l’AMPA o a la DIRECCIÓ de l’escola, per tal de poder fer entrega d’aquest llibre.

 
Durant la festa es sortejarà una PANERA. Aquesta Panera s’elaborarà entre totes les famílies de l’escola que vulguin participar. És un acte totalment voluntari, que ens pot ajudar a recaudar diners de cara a les properes festes i sortides del curs. 

Com podem participar a la PANERA SOLIDÀRIA? Durant la setmana del 26 al 30 de novembre, trobarem una graella penjada al RACÓ DE LES FAMÍLIES, on s’indicarà les varietats de productes que podem aportar i unes caixes per deixar els aliments. Serà durant aquella setmana que els membres de l’AMPA recolliran els productes i prepararan la PANERA. (És molt important que respectem els dies per fer l’entrega dels productes, ja que la setmana següent exposarem la PANERA SOLIDÀRIA)

 
L’organització la  fem a través d’una graella, perquè aquells que vulguin participar puguin veure, perfectament, les aportacions dels altres, i així no repetir molts productes del mateix tipus.

 
A partir del dia 03 de desembre, es començaran a vendre els números pel sorteig. El preu de la butlleta serà de 2€. Com sempre podeu adreçar-vos a les mares de l’AMPA o a la direcció per comprar els números.

 

Vinga animeu-vos, us esperem a tots a la Festa de Nadal !

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!                                 

 

                                                                    

Salutacions,

 

 

2 comentaris:

Abel ha dit...

Com es que es fa un dijous????? No seria millor celebrar-ho el divendres?..

La Baldufa ha dit...

Bon dia Abel, ho fem dijous perquè els divendres algunes famílies o mestres marxen de cap de setmana.

gràcies i disculpeu les molèsties, Jenni.