5 de nov. 2012

Benvinguda Maria Castanyera!


Amb la tardor arriben les castanyes, els panellets i el personatge de Maria Castanyera. És per això que prèviament hem treballat amb els infants aquests elements. A l’escola ja ho teníem tot preparat perquè fos un dia diferent.

El passat dimarts els nens i les nenes dels grups 2 i 3 van fer els panellets amb els ingredients que ells mateixos van portar de casa. Primer de tot els vam tastar, era impossible no tastar-los, vam fer la massa dels panellets barrejant tots els ingredients. Quan la massa va estar feta, vam fer boletes que vam decorar amb ametlla a trossets, coco, xocolata i pinyons.

A l’hora de fer els panellets no vam estar sols teníem la gran ajuda d’alguns familiars. Tothom que s’ho va passar molt bé, van ser uns moments divertits, perquè són tots uns bons cuiners. Això de tenir les mans a la massa fascina a qualsevol!

El passat dimecres vam tenir la visita de Maria Castanyera, ja que el dia abans va marxar de l’escola per anar a buscar castanyes a la muntanya. Ens va portar moltes castanyes cuites i vam menjar-ne un bon grapat. Aquesta visita va ser ben rebuda pels infants, ja que havíem parlat sobre ella, i fins i tot ens vam animar a cantar-l’hi la seva cançó. Ens vam fer un fart de riure al veure que els infants estaven tant feliços amb ella.

Aquí teniu un petit recull de tots aquests moments, bona festa de la Castanyada!




Anna