8 de nov. 2012

LA CASTANYADA!!

Bon dia famílies!!

La setmana passada vam celebrar la Castanyada a l'escola amb els vostres fills i filles. Va ser una setmana més tranquil·la del normal, ja que molts infants estaven malalts i durant aquesta setmana venien  pocs nens/es a l'escola, però igualment els que hi eren van gaudir molt!

El dimarts vam fer els PANELLETS. Com que els nens i nenes de la classe encara són petits i el tema d'al·lèrgia als fruits secs encara és complicat, només els vam fer amb patata i sucre, però tot i així van suposar els primers panellets per a molts d'ells!

Tots els infants, excepte un, van particpar activament, van tastar la patata sobretot, que axafaven amb la mà o amb la cullera, removien el sucre, ho barrejaven tot,... i com a mostra aquí teniu un petit recull de fotografies!




I el dimecres vam tenir una gran sorpresa... ens va venir a visitar la Senyora Maria Castanyera i ens va portar castanyes, panellets i moniatos!!!
Aquell matí algunes famílies es van quedar per passar una estona amb nosaltres i els petits van tastar els moniatos i ballar la cançó de la Castanyera amb la Maria Castanyera!!
Us deixem un recull de fotografies d'aquell dia,...

 
 
Fins la propera... un petó!
 
 
Cristina