5 de nov. 2012

LA CASTANYADA

Benvolgudes famílies,
La setmana passada va ser curta però molt intensa! estava envoltada d’elements típics de la tardor: castanyes, moniatos, carbasses, panellets i elements varis de la tardor (fulles, pinyes...).
I què celebràvem? La castanyada!!
Dimarts vam comptar amb la col·laboració de les famílies per fer una petita proposta: crear els panellets! La proposta va ser molt divertida, els infants tenien molt interès per ella, sobretot per tastar els ingredients tant bons que les famílies vau portar: pinyons, ametlles, xocolata, sucre....! Per les cares i les reaccions dels petits, eren boníssims! Poc a poc els panellets van prendre forma .


I el resultat final? Doncs el dimecres a la festa el vam poder veure! Els panellets eren boníssims, acompanyats de castanyes torrades i moniatos bullits. Ens va visitar una castanyera molt particular, amb moltes ganes de riure i de fer riure als infants, una castanyera molt propera que ens va fer riure molt!



Moltes gràcies per la vostra col·laboració, tant pels que vau poder compartir amb nosaltres una estona a l’escola i pels que no els va ser possible assistir.
Un petó molt gran.

2 comentaris:

muñoz's ha dit...

Jajajajajajaja toda mi familia se a partido de la risa viendo como todo el mundo esta trabajando y Martina como si nada mirando y comiéndose el chocolate,!!!!jajajaja

Tatiana ha dit...

El que més els va agradar va ser tastar tots els ingredients, s'havien d'assegurar que tot estava en bon estat!! jaja
Van gaudir molt, la veritat és que van tenir molta iniciativa!
Ara sí, si li preguntes a la Martina segur que et diu que els ingredients eren... BONÍSIMS!!!