8 de maig 2014

EL NOSTRE JARDÍ

Benvinguts de nou,
ja fa uns dies que el grup de petits sortim una estona al jardí per gaudir del bon temps, de la natura i de la companyia dels altres nens i nenes de l'escola.
Els primers dies vam sortir 15 minuts per a què s'adaptessin al nou espai, el coneguessin i es sentissin segurs. A mesura que han anat passant aquests dies, aquesta durada ha anat augmentant i ara ja ens quedem força més estona al jardí.
Els infants gaudeixen molt d'aquest espai: el primer dia es van quedar en un punt concret sense moure's i jugant amb la sorra, d'altres miraven què feien la resta de nens i nenes... però mica en mica han anat agafat confiança i decideixen anar a conèixer i explorar el jardí.
Pels més petits els traiem el matalàs i el posem a l'ombra. D'aquesta manera ells també poden gaudir d'aquesta estona tan agradable en un espai més segur. És molt bonic veure la complicitat que es crea amb els nens i nenes grans de l'escola. Els porten joguines, están pendents que no els hi caigui la gorra, els canten cançons...
Us deixem un recull d'imatges del que han estat aquests dies les sortides al jardí!
Que tingueu un bon dia!