9 de juny 2014

EL JARDÍ

El bon temps ens convida a estar actius, a gaudir de cada segon i a divertir-nos!
Com bé sabeu cada dia sortim una estona al jardí i des de primera hora els infants ja demanen poder anar a fora gaudir d’aquest espai. Així que volíem fer un recull d’imatges de les múltiples oportunitats que ofereix aquest espai de l’escola.
A la Baldufa valorem positivament  el nostre jardí; està creat amb molta cura per a què cada racó sigui un espai  per descobrir i gaudir d’experiències úniques.

És preciós poder contemplar els grans moments de complicitat que sorgeixen entre ells i fins i tot amb els altres grups d’infants amb els quals compartim petites estones.


Els diferents espais i materials que es poden trobar al jardí afavoreixen el joc motriu i les oportunitats per desenvolupar el joc simbòlic, el qual propicia moments tan bonics i converses entre ells que ens animen a crear molts més espais i oportunitats per els infants.



El sorral és el joc predilecte dels infants sense cap tipus de dubte. La sorra ofereix una infinitat d'oportunitats: omplir i buidar, mesurar, de quantitat... i molts altres elements que fan que el seu joc s'allargui molta estona. Parlen entre ells/es i les converses sempre deriven en moments quotidians que viuen a casa: preparar el menjar, parar taula, etcètera.



Que tingueu una bona setmana,
Ana i Marta