9 de juny 2014

ESMORZAR AL JARDÍ

Bon dia famílies!


La primavera és una època preciosa que  ens fa estar a tots molt més animats i alegres. Amb l’arribada d’aquest bon temps les oportunitats per gaudir de l’aire lliure és multipliquen i aquest fet el veiem representat en el nostre dia a dia.
Aquest últims dies ha fet molt bon temps i  hem sortit molt més d’hora al jardí per aprofitar i gaudir de l’esmorzar en aquest espai. Els hi va encantar la idea! Van col·laborar en col·locar les taules i es va crear una bonica relació mentre esmorzaven, compartint converses, explicant-se coses, observant l’entorn...
El jardí ens dona oportunitats per gaudir molt més de  l’entorn natural que ens envolta. El fet de prendre la fruita al jardí va provocar un canvi significatiu en els infants ja que l’espai era diferent i la situació a l’hora de tastar la fruita també.




Amb  la calor els infants, així com també els adults, necessitem beure molta més aigua. A la Baldufa els nens i nenes saben que poden beure aigua sempre que ho vulguin. Tot i això, i sent conscients de la importància que té beure aigua, abans de sortir al jardí i a l’entrar els hi oferim.  És molt important estar ben hidratat, protegits del sol i així  poder gaudir d’un bon matí a l’aire lliure!

























Gràcies per la vostra atenció,
Ana i Marta