1 de des. 2014

FESTA DE NADAL



Bon dia famílies!
Com ja sabeu el proper dia 19 de desembre, a partir de les 16.00h., celebrarem tots junts la festa del Nadal a l’escola.
Aquest any també ens visitarà el Tió, i cagarà un llibre per cada nen/a de l’escola. Aquelles famílies que encara no són sòcies de l’AMPA , sempre estan a temps de ser-ho! I si no és el cas, hauran d’abonar 3 € com aportació simbòlica a algun membre de l’AMPA o a la DIRECCIÓ de l’escola, per tal de poder fer entrega d’aquest regal i de col·laborar amb la festa.
Durant la festa es sortejarà la PANERA BALDUFERA. Aquesta Panera s’elabora entre totes les famílies de l’escola que vulguin participar. És un acte totalment voluntari, que ens pot ajudar a recaptar diners de cara a les properes festes , compres per l’escola i sortides del curs.
Com podem participar a la Panera Baldufera? Cada família porta un o varis productes (torró, bombons, algun vi, neules, etcètera) i amb el que porta cada família habitualment surten 2 o 3 paneres. Des del dia 2 fins al 12 de desembre trobareu una graella penjada al RACÓ DE LES FAMÍLIES, on s’indicarà la varietat de productes que podem aportar i unes caixes per deixar els aliments. Serà durant aquella setmana que els membres de l’AMPA recolliran els productes i prepararan les PANERES. (És molt important que respectem els dies per fer l’entrega dels productes, ja que la setmana següent exposarem la PANERA BALDUFERA). L’organització la fem a través d’una graella, perquè aquells que vulguin participar puguin veure, perfectament, les aportacions dels altres i així no repetir molts productes del mateix tipus.
Després vendrem unes butlletes a les famílies que vulguin guanyar les paneres el dia de la festa de nadal. Els números pel sorteig es vendran del 11 al 18 de desembre (el sorteig serà el mateix dia de la festa). El preu de la butlleta és de 2€. Com sempre podeu adreçar-vos a les mares de l’AMPA o a la direcció per comprar els números.
Vinga! Animeu-vos, us esperem a tots a la Festa de Nadal !
Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Ampa La Baldufa