16 de des. 2014

SORTIDA AL BOSC DE LES ESCOLES

Durant el mes de novembre, els infants grans de l’escola han anat per grups de 6 nens i nenes a visitar el bosc de l’escoles de Vilanova del Vallès. Aquest bosc és un recorregut que aprofita una zona verda per comunicar les dues escoles de Vilanova. Dintre dels nostres objectius com a escola,  es troba conèixer el nostre entorn més proper i Vilanova ens ofereix una infinitat d'oportunitats per fer possible aquestes petites sortides.
El fet de sortir de l’escola agrada molt als infants, és una manera diferent de gaudir els uns dels altres, d’enfortir el vincle amb les educadores, de compartir moments de diversió i també els permet conèixer l’entorn de l’escola.
El primer que fèiem a l’arribar era esmorzar, però ràpidament ja que els infants ja no tenien espera per començar a descobrir tot allò que aquest espai tant especial els podia oferir: passar per dins el gran tub de ciment, baixar pel tobogan o bé anar al gronxador.
Cal dir que totes aquestes sortides no haguessin estat possibles sense la col·laboració de les mares, pares i algun avi que ens heu acompanyat. 
MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES.

Com sempre us deixem un recull d’imatges:







Una abraçada.


Alícia, Carme i Yolanda