27 de març 2015

DESCOBRIM NOUS ESPAIS

Bon dia famílies!
Ja tenim aquí la tan esperada primavera, però encara fa fred i per això, hem decidit anar a descobrir nous espais de l’interior de l’escola!
En aquesta ocasió han conegut la sala d’usos múltiples, més coneguda com la “PLAÇA”  de l’escola.
Aquest espai, està destinat a fer les acollides, tant al matí com al migdia, però a més a més és un espai que ens ofereix un munt de possibilitats segons el moment evolutiu dels infants: Joc heurístic, experimentacions, festes amb les famílies ...
Per facilitar el canvi d’espai, hem proposat material que ja coneixen (manegues, carrets de fil, pilotes...) i d’altres que ara comencen a descobrir( construccions, tobogan, balancí...).
Els va encantar!! És un espai molt més ample que l’estança i això els dóna més mobilitat, però a l’hora, el fet de disposar de més espai els pot arribar a donar inseguretat, i per això vam creure convenient oferir propostes més tranquil·les i disposades per l’espai de manera que els aportés la seguretat necessària als infants per poder moure’s i investigar lliurement l’espai.
La plaça té amagatalls, esglaons, rampes i desnivells que als infants que ara comencen a caminar els hi criden molt l’atenció. Poden amagar-se, enfilar-se i fins i tot observar a través d’uns forats tot allò que els envolta, els crida l’atenció i els fa gaudir de l’experiència.

Aquí deixem un recull d’imatges d’aquesta experiència que sens dubte repetirem!