8 d’oct. 2015

BENVINGUDA DE L'AMPA

Benvolguts pares i mares de l’EBM La Baldufa,
Des de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) us volem donar la benvinguda i també us volem agrair a tots els pares i mares que us heu fet socis del nostre col·lectiu.
Gràcies per la col·laboració de moltes famílies, l’AMPA de l’escola treballa cada any conjuntament amb l’equip educatiu pel benestar dels nostres fills i filles. Durant l’any es promouen una sèrie d’activitats per gaudir conjuntament amb els vostres infants, i altres que tenen la finalitat d’apropar a les famílies l’entorn educatiu i poder reforçar aquest vincle entre famílies i escola.
Com venim fent des de fa anys, l’AMPA ens encarreguem de fer d’enllaç entre les famílies i l’escola. Creiem que és necessari crear canals de comunicació  i coordinació per a què els nens/es es desenvolupin intel·lectualment, emocionalment i socialment en les millors condicions. Aquest enllaç és importantíssim per generar confiança entre pares, mares i mestres.
Aquest curs les representants de l’AMPA son:

Presidenta i vocal: Vanesa Domínguez (mare Daniela Insua, grup de grans)

Tresorera i vocal: Sussana Gómez (mare Mar Balcells, grup de grans)


Us volem animar a ser partícips d’aquesta experiència i us animem a acompanyar-nos per aconseguir totes les millores possibles per la nostra escola i viure ben a prop moltes experiències que estan esperant als nostres fills i filles durant aquest nou curs que tot just acaba de començar.
A les famílies que encara no son sòcies del nostre col·lectiu, us recordem que a l’entrada de l’escola teniu el formulari per inscriure-us amb les indicacions necessàries (us fem un petit resum a continuació):
Com fer-se soci (el cost és de 25€ anuals)?
  • Per transferència bancaria
  • Efectiu
La data màxima per fer-se soci/a és el 30 d’octubre de 2015.
Perquè fer-se soci?
       Gaudir de preus especials en la compra del material que té a la venda l’AMPA
       Servei d’acollida gratuït a les reunions de l’AMPA.
       Regal del tió en la festa de nadal.
       Una sortida cultural subvencionada per l’AMPA (grup de grans).
       Espectacle per als infants el dia de Sant Jordi.
       Inclou l’Orla per tothom i la medalla per al grup dels grans a final de curs.
       Activitats gratuïtes durant el sopar de germanor que es duu a terme al finalitzar el curs.
       Col·laborar amb la compra de material educatiu i de lleure per a l’escola bressol.
Des de l’AMPA fem una crida a totes les famílies de l’escola a que es facin membres de la junta o a col·laborar activament en les propostes que fem durant el curs i/o implicar-se  aportant noves idees. Com hem dit abans, és molt important la implicació de les famílies en la vida escolar dels nens/es, és només així com es pot fer possible la comunicació entre famílies i escola.
Si necessiteu recolzament, ajuda, o simplement mantenir algun tipus de contacte per poder parlar després amb l’equip directiu us animem a escriure’ns al nostre correu electrònic: ampalabaldufavilanova@gmail.com
Gràcies per la vostra atenció,


L’AMPA de l’EBM la Baldufa