9 d’oct. 2015

LA PLAÇA


Comença la tardor i amb ella els dies de pluja. No per aquest motiu els infants deixen de tenir les mateixes ganes de jugar que un dia de sol esplèndid, tenen ganes de descobrir, d’experimentar, de córrer, de saltar... No sempre tindran la roba adequada per poder sortir al jardí (botes d’aigua, impermeable...); A l’escola pensem que en aquestes ocasions hem d’oferir propostes diferents, canvis d’espai, nous recursos, altres jocs ... per així poder cobrir les seves necessitats.
LA PLAÇA de l’escola és un espai polivalent, on les educadores de tots els grups podem gaudir amb els infants, per la seva amplitud ens ofereix la possibilitat de poder plantejar diferents propostes segons les necessitats de cada moment i on els infants es sentin còmodes.
Un dia plujós de la setmana passada vam aprofitar aquest espai cobert per sortir a jugar. En aquest cas vam oferir diferent material de joc heurístic, els infants després de manipular-lo, de descobrir les seves possibilitats de joc, es van animar a anar descobrint l’espai, com un racó amb un matalàs, l’armari de la plaça “amb forats”, la rampa ... m’agradaria compartir amb vosaltres alguna imatge i algun vídeo per que valoreu vosaltres mateixos com vam gaudir d’aquest fantàstic dia!


Una abraçada,
Helena i Tatiana