4 d’oct. 2012

Joc simbòlic



Benvolgudes famílies!

El moment de la separació de les famílies al matí cada dia va millor: els infants no mostren molta angoixa, estan més tranquils i poden gaudir de les estones de joc amb els companys/es o amb l’educadora.

El joc simbòlic és característic durant aquesta etapa que estan vivint els vostres fills/es: els infants imiten accions dels adults de la vida quotidiana degut a l'observació que fan constantment del món que els envolta. Aquest joc simbòlic és degut a l'adquisició de la capacitat de representació (real o imaginaria). El joc simbòlic, per tant, permet a l’infant d’una banda conèixer el món que l’envolta i, de l'altra, a ell mateix.

A l’escola aquesta setmana hem pogut gaudir d’uns d’aquests moments tant bonics. L’ofici de metge/metgessa i infermer o infermera. A l’estança tenim un maletí d’infermeria i han sorgit moments molt divertits que volem compartir amb vosaltres: han conegut diferents estris d’aquest ofici, s’han posat vacunes, han comprovat la febre, s’han posat l’estetoscopi i fins i tot han tingut cura de les nines.

D’altra banda, com ja estem a la tardor, ja comencem a recordar la cançó de la Castanyera. A més a més, hem ofert als infants diferents teles per poder fer de castanyers i castanyeres. I sabeu què? Han portat el mocador durant tot el matí!

Aquí teniu unes petites fotografies que reflecteixen tot el que hem comentat.



Que tingueu un bon dia.

Anna Vidal