31 d’oct. 2012

Aniversaris


Aquesta setmana volia fer un recull d’un dels dies més especials per als vostres fills/es: els aniversaris!

El dia d’abans de l’aniversari l’infant que fa anys, amb l’ajuda d’alguns companys, és l’encarregat de fer el seu propi pastís d’aniversari! Per un dia són pastissers, però cal dir que a aquests infants els hi agrada molt cuinar i saben molt, això vol dir que són un bons ajudants de cuina a casa!

Amb l’ajuda de la mestra, els infants  posen en una safata els ingredients necessaris per fer el pastís: sucre, farina, ous, etc. Desprès els oferim materials per poder remenar una mica la massa, ja que posteriorment la batedora tritura millor les coses. Posem tot el líquid al motlle del pastís i finalment el portem a la  cuina, perquè aquest pastís s’ha de posar al forn! La nostra cuinera, la Carmen, es fa càrrec de posar-ho al forn així l’endemà ja el podrem menjar.

El dia de l’aniversari fem una gran festa: el pastís amb l’espelma, una gran corona, globus, confeti, serpentina i sobretot ballem, perquè els hi encanta moure l’esquelet.

I què millor que compartir amb la família aquest dia tant important? Algunes famílies han pogut compartir amb nosaltres al matí el moment de la celebració, MOLTES GRÀCIES PER COMPARTIR AMB NOSALTRES AQUESTS BONS MOMENTS!

Moltes felicitats Daniel, Izan i Ian.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Anna, podries mostrar-nos en un recull de fotografies a tots els infants del grup3. Això ens pot ajudar a comentar les fotografies amb els nostres fills.

Moltes gràcies i felicitats a tots els menuts que han fet anys!!!!

CAROL