12 d’oct. 2012

Presentació


Ara que ja ha passat l’adaptació i que tot va millor, m’agradaria presentar-vos qui són els infants que omplen de vida el grup 2.

Els voleu conèixer?

L’Agnès és una nena molt tranquil·la i observadora, li encanta investigar tot allò que té al voltant. Experimentar amb la sorra del jardí és una de les seves aficions! Li agrada molt mirar i comparar els xumets i les sabates de tots els nens que veu i riu molt fent-ho!

L’Aleix és el més petit de la classe, tot i així és el més actiu i investigador de tots. Li agrada molt descobrir i manipular tot el que es troba al seu camí en totes les seves vessants. Sempre té un somriure per nosaltres.

L’Ariadna sempre porta al seu “guau-guau” com a company, amb ell es sent segura i protegida. Participa molt en el joc simbòlic: fa dinar per tots a la cuineta, cuida a les nines i les posa a dormir. Li agrada molt cuidar dels més petits, ajudant en tot el que necessitin sempre.

L’Arlet dóna vida a la classe. És una nena que sempre té ganes de jugar i de fer més i més! Tot i que estigui cansada, ella continua jugant i explorant, és molt carinyosa i sempre esta pendent dels seus companys.

La Danna és la germana d’en Erik. Son bessons! És una nena molt simpàtica i carinyosa, i després de l’adaptació gaudeix molt a l’escola. Li agrada molt menjar, sobretot la fruita! No hi ha fruita que se li resisteixi!

L’Erik és el germà de la Danna. Li encanta transportar coses: ampolles, plats, gots, etc. Tot tipus de material és idoni per fer un petit viatge al carro que tenim a la classe. És un nen molt divertit, sempre demana l’atenció de la seva germana per poder compartir les seves vivències.

La Leire,  com l’Ariadna, també té un company que el fa sentir més segura i protegida: “el Kiko”. És una nena molt alegre i divertida, però a la vegada molt tímida. Li agrada molt observar, i una vegada esta segura s’implica al 100% en el joc, el qual li agrada molt compartir amb l’adult.

En Marc fa una setmana que va començar l’escola. És un nen molt xerraire, sempre vol posar paraules a tot el que passa. Ens fa riure molt a tots, perquè repeteix paraules clau de les frases. Li agrada molt recollir... ah, i sobretot  fer petons i abraçades als seus companys.

El Martí és un nen molt carinyós, sempre té petons i abraçades per regalar als seus companys. Li agraden molt els animals i els cotxes. Quan escolta música de seguida s’anima a ballar. A ell també li agrada molt compartir totes les seves vivències amb l’adult.

La Martina H és una nena molt independent. Li agrada observar primer què passa i com passa. Una vegada ella es sent segura intervé en el joc o proposta. És una nena molt divertida, i com altres nenes, els hi encanta passar el temps a la cuineta fent menjar per tots!

La Martina T sempre ens posa un somriure a tots a la cara. És una nena molt divertida i eixerida, amb mil propostes a fer sense la interacció de l’adult. És molt independent i investigadora. És la companya de joc de l’Arlet, són inseparables!

La Mercè és una nena amb molta personalitat. El seu company de neguits és el seu coixí, sempre l’acompanya en totes les experiències que viu. Li agrada molt jugar al jardí de l’escola:  fer castells amb la sorra és la seva perdició! Li agrada molt rebre carinyo de totes les persones que l’envolten.

El Nil sempre esta rient! No hi ha ni un sol moment que no el vegis jugant o compartint experiències amb els seus companys. Riu molt i li encanta estar al sofà: ja sigui estirat o jugant amb algú. Li agrada compartir les seves experiències amb tothom, i inclús s’enfada si no l’entens!

La Sara és una nena molt activa i juganera. Li agrada cuidar als més petits, sempre esta pendent de com estan i si pot ajudar-los. La cuineta és la seva perdició i organitzar el material que es troba en ella. Les cadires són per ella una plataforma per explorar en tots els sentits tot el que l’envolta, l’ajuden a tenir una perspectiva més amplia de tot!

El Xavi és un nen molt tranquil. Com la Sara, sempre es preocupa pels més petits, ajudant-los en tot allò que necessitin. La música és per ell tot un món per descobrir, li encanta escoltar com canten cançons, participar en elles i sobretot ballar: ballar molt! Quan escolta música el seu cos de seguida es posa en moviment!

Us deixem unes fotos d’aquests petits, que de ben segur que passarem un bon any junts: compartint tot tipus d’experiències, somriures, plors i vivències!



Gràcies per tot i bon cap de setmana llarg.

Tatiana

1 comentari:

Azucena Linares Gómez ha dit...

Quina bona presentació dels infants.... I la mestra???