18 de nov. 2012

Fem pizzes amb la Raquel


Després d’enviar l’enquesta de participació a les famílies, hem començat a dur a terme les propostes que algunes famílies suggeríeu amb les vostres respostes.
La primera en animar-se és la Raquel, la mare de l’Agnès. Voleu conèixer la seva proposta? “Fem pizzes!”

La Raquel va portar la massa feta, d’aquesta manera els infants amassarien lliurement la massa. Al principi els infants es van mostrar reacis a amassar, feia com una mica d'angoixa embrutar-se les mans. De seguida que van veure que els adults participaven es van animar i fins i tot van fer servir el rotllo per amassar les pizzes.



Comença l’experiència més fantàstica per ells: començar a posar els ingredients!!!! I sabeu per què els agrada tant? Perquè ells primer comproven l’estat de tots els ingredients, menjar-los abans de posar-los a la pizza és primordial! jajaja
Fent servir les culleres vam posar primer el tomàquet a les nostres pizzes.



Pernill dolç, tonyina, olives i formatge van ser els ingredients estrella de la nostra pizza casera. Va ser molt divertit, els infants estaven molt contents de posar els ingredients a la pizza, de tastar-los, de deixar que els companys els tastessin també, oferir a les mestres provar-los, demanar ajuda per posar-los a la pizza...



Quan tot ja estava llest, vam decidir portar la pizza a la cuina. La Carmen (la nostra cuinera) s’encarregaria de posar-la al forn. I què vam fer amb la pizza una vegada estava preparada per menjar?
Els infants que marxaven a casa es van emportar un tros i els que es quedaven a dinar a l’escola.... comproveu vosaltres mateixos el resultat!! La pizza va tenir molt èxit, tots en volien tastar i menjar-ne més.



Crèiem que la proposta agradaria als infants, però les nostres expectatives s’han superat. Tot va anar molt bé i el que és més important: els infants van gaudir moltíssim de la nova proposta i sobretot de la presència de la Raquel, que va ser la que ha dut a terme tot això. Moltísimes gràcies per venir a l’escola a compartir aquests moments tant bonics amb nosaltres i ser tant comprensiva i atenta amb tots els infants.

I què en pensa la Raquel de tot això?

Ei !!! mireu quins mini-xefs tenim a l'escola ! Això de tocar aliments amb les mans els hi agrada moltíssim , sobretot  tastar-los. M'ho vaig passar genial amb aquests menuts, us aconsello venir a fer un dia experimentació amb els vostres fills/es i els seus companys/es !! Només de veure aquestes carones mereix la pena!! Muak ! ;) “

Gràcies per la vostra atenció,

Tatiana*

1 comentari:

Azucena Linares Gómez ha dit...

Ummmm què bo que sembla tot plegat!!!!
Gràcies a les mares que participen de les activitats de l'escola!!!!